Velkommen

Hos VVS Kurt Hansen Nyborg er vi en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi. Denne kæde samler en masse dygtige fagfolk indenfor vores områder, og er derfor blevet en af landets mest anerkendte VVS-kæder med mange års erfaring. Bedre Bad - Bedre Energi i Nyborg drives til dagligt af Kurt Hansen, som overtog firmaet fra Leif Andersen tilbage i 1990. 

Vores ansatte er ansvarlige og professionelle, og er parate til at hjælpe med både små og store opgaver indenfor VVS. Vi beskæftiger fra 7 til 15 medarbejdere, afhængigt af sæsonudsving. Vi har desuden lærlinge ansat.

Vi løser alle typer VVS-opgaver

Hos VVS Kurt Hansen løser vi alle typer opgaver indenfor VVS-faget. Igennem vores mange årige erfaring har vi stødt på alle kroge og hjørner som VVS-arbejdet kan byde. Derfor er vi helt sikre på, at vi også kan være behjælpelige med din næste VVS-opgave.  

Vi løser alle typer VVS-opgaver, reparationer og vedligeholdelse for

  • Boligselskaber
  • Industrien
  • Kommuner
  • Private

Vi sørger for at kombinere højt service niveau med kvalitet og her igennem sikres en optimal økonomisk drift af vores arbejde.

Blik- og facade arbejde

Vi løser alle former for blikkenslagerarbejde, og vi er specialister på tag- og facadeopgaver arbejde. Vi sørger for opsætning og renovering af

  • Tagrender
  • Kviste
  • Facade
  • Inddækninger af enhver art

Vi har mange års erfaring, og går grundigt til værks, når blikopgaver skal løses.

Vi dækker en bred vifte af kunder

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Nyborg - VVS Kurt Hansen har vi mange forskellige kunder. Vi har døgnservice, og er aldrig langt fra vores kunder. Vi har ca. 2000 faste kunder, som vi løbende yder service for - men bare rolig, vi har også plads til dig. 

Totalløsninger til badeværelser

Går du med tanker om nyt badeværelse, så kontakt os. Vi laver totalløsninger hvor vi tegner badeværelser i 3D, og hvor det færdige resultat kan ses på storskærm. Vi koordinerer gerne samarbejdet med tømrer-, murer og elektriker firmaer, hvis kunden ønsker en totalløsning. Dermed undgår du alt bøvlet omkring dit nye badeværelse. Du skal blot komme med dine ønkser og ideer, til hvordan dit nye drømmebadeværelse skal være - så gør vi ideerne til virkelig! 

Vi er medlem af Tekniq

VVS Kurt Hansen, Bedre Bad – Bedre Energi Nyborg er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/