Døgnservice

Fosser der vand ind i din bolig, fordi et vandrør er sprunget? Eller mangler du varme i din bolig? Eller er afløbet stoppet? Så fortvivl ikke, og læs mere her på siden.

Hos Bedre Bad Nyborg – VVS Kurt Hansen står vi altid klar, hvis uheldet skulle være ude. Vi er nemlig bevist, at uheldet kan ske på alle tider af døgnet. Dit vandrør kan risikere, at springe på alle tider af døgnet. Her står vi til rådighed, og kan løse opgaven hurtigst muligt. Så hvis du eksempelvis oplever rørbrud, manglende varme i din bolig eller tilstoppede afløb, så tøv ikke med at ringe til os. Vores døgnservice er til for dig, så du fortsat kan nyde din aften, og sove trygt om natten.

Hos VVS Kurt Hansen har vi mange års praktisk erfaring og viden. Vi har før stået i pressede og akutte situationer, så vi kender til vigtigheden i, at akutte opgaver bliver løst hurtigt og effektivt, så skaderne mindskes i så vidt muligt omfang.

Hvad kan du forvente af os?

Vi kunne aldrig drømme om at lade vores dejlige og glade kunder være i stikken. Derfor har vi døgnservice, så du altid kan komme i kontakt med VVS Kurt Hansen, som kan løse alle typer af akutte opgaver. Vi står altid klar 24 timer i døgnet året rundt. Hvis ikke skaden bliver udbedret hurtigst muligt med de rigtige materialer, og den rigtige udførelse af arbejdet kan der i højere grad opstå følgeskader. Eksempelvis hvis et vandrør er sprunget, så kan et forkert valg af materialer, og ringe udført arbejde medføre vand- og fugtskader, som kan forårsage ødelæggelser på gulve, vægge og loft i din bolig.

Selvom du ikke måtte have behov for akut døgnservice, så kontakt os endelig, hvis du måtte have spørgsmål omkring andre VVS relaterede spørgsmål. Vi kan garanteret give dig kyndig sparring.

Få hjælp døgnet rundt.

Hvis uheldet er ude, så må du ikke tøve med at ringe til os uanset tidspunktet på døgnet. Vi er til rådighed for dig, så du kan få løst dine akutte problemer. Når du ringer til os, så vil du få fat i en af vores dygtige og kompetente montører. Gennem vores mange års praktiske erfaring og viden kan vi i høj grad vejlede dig igennem telefonen. Det betyder, at vi har overblik over skaden inden vi kommer frem, og derved har mulighed for at udbedre skaden mere effektivt.

Hvis der er tale om en større skade, så vil vores dygtige og kompetente montører i højere grad forsøge at formindske skaden. Morgenen efter har vi derfor mulighed for at udbedre skaden helt, hvilket sparer dig penge.

Har du brug for akut hjælp til udbedring af skade, så ring trygt til Bedre bad Nyborg – VVS Kurt Hansen. Vi har akut døgnservice – året rundt.

Akut døgnservice: Tlf.: 65 31 14 24