Kontakt - VVS Kurt Hansen

Vi er en autoriseret VVS-installatør med mange års praktisk erfaring viden. Uanset størrelse og omfanget af hvilken som helst type af opgave, så bliver opgaverne altid løst med stort engagement og i høj kvalitet. VVS Kurt Hansen består af mange dygtige og kompetente medarbejdere, som har stor faglig stolthed. Vi sikrer, at du bliver tilfreds med opgaven, og bliver en del af de mange glade og tilfreds kunder, som vi har hjulpet igennem årene.

Nedenfor kan du se relevante kontaktoplysninger:

Langelandsvej 32
5800 Nyborg

Tlf. 65 31 14 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

VVS Kurt Hansen er altid imødekommende, og står altid til rådighed for dig. Vi har døgnservice, så du altid er dækket, hvis uheldet skulle være helt ude. Et vandrør kan springe hvornår som helst på døgnet, derfor skal du kunne sove trygt om natten. Du kan læse mere om vores døgnservice her.

Vi har mange glade tilfredse kunder i og omkring Nyborg, men vi kører gerne langt for at løse dine opgaver.

På vores hjemmeside finder du alt den nødvendige information, som du måtte have tvivl om. Hvis det alligevel ikke skulle være nok tilgængelig information her på siden, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Kontaktoplysninger

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os ved, at indtaste dine oplysninger nedenunder. Dine oplysninger er i trygge hænder, og vi behandler altid dine oplysninger korrekt og fortroligt. Vi ser frem til at høre fra dig, og glæder os til at være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden.

Ønsker du et VVS-besøg af os kan du udfylde og sende nedenstående formular. Bestiller du os til en konkret opgave på et bestemt tidspunkt så husk: Vi skal bekræfte dine ønsker via mail – først da har vi en aftale.