VVS-løsninger i top kvalitet

Bedre Bad Nyborg, VVS Kurt Hansen, udfører vi autoriseret VVS-arbejde til både private- og erhverskunder. Alle vores VVS-installatører er engagerede og professionelle - og vi er parate til at hjælpe dig med enhver VVS-opgave. 

Vi løser VVS-opgaver for

  • Private
  • Erhverv
  • Boligforeninger

Vi løser alle former for VVS-opgaver - store som små. bl.a. inden for:

  • Modernisering/renovering af badeværelser og bryggers
  • Nye komplette badeværelser/bademiljøer
  • Alt i vand-, varme og sanitetsinstallationer
  • Alt inden for blik: Tagrender, nedløb, inddækninger, kviste og facade
  • Renoveringer af fyrrum
  • Kedelarbejde – herunder udskiftning

Vi sørger altid for at kombinere højt serviceniveau med kvalitet. Gennem præcis arbejdsudførelse og tilrettelæggelse løser vi VVS-opgaverne på en effektiv måde for alle.

Nedenfor kan du se eksempler på de opgaver, vi udfører.

Bred vifte af varmeanlæg

Vi udfører rådgivning, installation og servicering af alle former for varmeanlæg og varmeinstallationer. Vi er Certificeret Energivejleder så du kan være sikker på en rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst mulig. Vi kan alt i kedeludskiftninger, sol- og jordvarme, varmeautomatik og meget mere.

Og vil du, efter vores rådgivning og snak vedrørende energiforbedringer, i gang med at høste gode energibesparelser, så kan vi levere den komplette tekniske løsning.

Alt indenfor badeværelser

Vi tilbyder totalløsninger inden for installation af nye badeværelser, bryggerser og boligindretning generelt. Det kan være alt fra opsætning af håndvaske og toilet til fliser og afløb. Skal du udskifte dine armaturer/vandhaner (også kaldet blandingsbatteri) – så få et professionelt råd om kvaliteten hos os. 

Der findes utallige valgmuligheder: Sjove, praktiske, moderne, gammeldags, designet af hippe designere – for slet ikke at tale om farverne: blank krom, matkrom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte, samt alle regnbuens farver.

Det praktisk bryggers

Vi udfører installation og servicering af kedler, varmeinstallationer, varmtvandsbeholder, vaskemaskine & tørretumbler. 

En ombygning, renovering eller udvidelse af et bryggers kan være et uoverskueligt projekt. Her kan det samtidig være svært, at danne sig det fulde overblik over samtlige muligheder, som netop dit bryggers kan tilbyde dig. Lad Bedre Bad Nyborg være din professionel samarbejdspartner, og sammen skaber vi dit drømme bryggers, som er tilrettelagt efter netop din husstands behov.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Vi står samtidig til rådighed til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål.

Huset samligspunkt - køkkenet 

Vi tilbyder totale køkkenløsninger, hvor vi styrer processen fra A til Z. Vi yder også traditionel VVS-service som f.eks. utætte/tilstoppede afløb og dryppende vandhaner.

Når man skal renovere et køkken, kræver det at professionel fagudlært person, der levere et veludført stykke arbejde, og skaber en veludført planlægningsproces. Den proces starter allerede i den tidlige inspirationsfase, hvor man skal vælge sine køkkeninstallationer: Komfur, køleskab, materialer til køkkenet og andre køkkenelementer. Denne indledende fase er essentiel, da den bygger hele fundamentet for den videre renovering af køkkenet. Når du vælger Bedre Bad Nyborg, kan du være sikker på, at vi gøre alt for at levere det bedst mulige køkken for dig, som er rettet mod dine behov. Kontakt os allerede i dag, og se hvad vi kan gøre for dig. 

Bedre Bad Nyborg er din profesionelle samarbejdspartner, og sikrer dig, at projektet bliver leveret til rette tid, i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris. 

VVS-service af højeste kvalitet

Når der opstår problemer med VVS-installationer, skal de typisk repareres hurtigt. Derfor tilbyder vi dag-til-dag VVS-service på samtlige VVS-installationer i Nyborg, Ørbæk, Frørup, Ullerslev, Langeskov, Aunslev, Bovense og Kerteminde.

Har du en vandhane som drypper eller løber toilettet, så kontakt os hos Kurt Hans VVS - så står vi klar til at løse dit VVS-problem hurtigst muligt. Har du ikke et akut problem men planlægger en større renovering af din bolig eller virksomhed, så tá os med på råd fra starten. Vi kan vejlede og inspirere til at skabe de mest optimale VVS-løsninger til netop din bolig.

Læs mere om: