Erhverv og industri

VVS Kurt Hansen - Bedre Bad Nyborg er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Det er din garanti for, at opgaverne bliver løst med stort engagement fra vores mange dygtige og kompetente medarbejdere i høj kvalitet. Vi tilpasser altid vores arbejde, så du får den mest optimale løsning. VVS Kurt Hansen har i mange år løst opgaver for både privat og erhverv. Vi er derfor opmærksomme på, at man har forskellige krav og forventninger til løsningen af opgaven.

Vi løser alle typer af opgaver, og ingen opgave, er hverken for stor eller for lille. Vores vigtigste fokus er, at du er tilfreds med opgaven, og opgaven samtidig bliver løst så effektivt som muligt.

Hver virksomhed har forskellig behov

Ligesom mennesker har forskellige behov og ønsker, så har hver enkelt virksomhed ligeledes individuelle behov og ønsker. Gennem vores mange års erfaring og viden kan vi drage fordel af dette. Vi har nemlig fuldt ud fokus på, at behov og ønsker kan variere fra forskellige typer af virksomheder, hvor eksempelvis produktions- eller handelsvirksomheder vil have vidt forskellige krav til løsningen af en given opgave. Så uanset hvad du måtte have af krav, så kan VVS Kurt Hansen med garanti imødekomme dette, og forhåbentligt vil du blive en del af vores mange glade og tilfredse kunder.

Vores mange glade og tilfredse erhvervskunder inkluderer eksempelvis:

  • Flere forskellige af erhvervsejendomme
  • Boligforeninger og erhvervslejemål
  • Offentlige institutioner

Har ovenstående har fanget din interesse? - Så tøv ikke med at kontakte os, du er nemlig altid mere end velkommen. VVS Kurt Hansen er altid imødekommende, og kan besvare, hvis du måtte have tvivlsspørgsmål, eller blot tilfredsstille din tvivl.

Se hvilke opgaver vi tilbyder

VVS Kurt Hansen | Bedre Bad – Bedre Energi løser en lang række af forskellige opgaver. Så uanset hvilken opgave du måtte have i tankerne, så kan vi med garanti også løse denne opgave med stort engagement, og i høj kvalitet.

Vi tilbyder både etablering og installering af flere forskellige anlæg. Samtidig med, at vi også tilbyder service på dine allerede eksisterende anlæg. Alle typer af virksomheder har stor glæde af vores effektive udførelse af arbejdet, der tillader virksomhederne stadigvæk, at bibeholde deres drift uden at opleve en generel nedgang. Samtidigt med, at at effektiviteten stadigvæk er i top.

Nedenfor har vi listet, hvilke typer af opgaver, som kunne være relevante for dig, men som vi samtidig har stor erfaring og viden omkring:

  • Større og mindre installationer

  • Opsætning/service på kedelanlæg

  • Ventilationssystemer/udsugning

  • Pumper – store som små

  • Service på alle VVS-installationer

Eksempelvis tilbyder vi større og mindre installationer, som med fordel kunne inkludere vand og varme. Uanset hvilken type af installation, som din virksomhed kan drage fordel af, så sikrer vi, at du altid får den mest moderne løsning med de bedste funktionelle muligheder. Det betyder, at din virksomhed i langt højere grad har mulighed for at udnytte sine ressourcer optimalt. Der er flere fordele ved, at udnytte sine ressourcer optimalt. Først og fremmest kan virksomhederne spare penge på deres vand- og varmeregninger. Ligeledes er det også rigtig godt for naturen, som kan drage fordel af dette i mange år ud i fremtiden. Optimering af ressourcer kan ske på mange forskellige måder. Det kan være investering i et nyt anlæg, men også især ved korrekt servicering af virksomhedens nuværende anlæg.

Vi tilbyder serviceaftaler til dine installationer

VVS Kurt Hansen tilbyder en effektiv serviceaftale, hvilket sikrer kontinuerligt servicering af anlæggene efter behov. Dette sikrer ligeledes optimering af virksomhedens drift. Ved en serviceaftale vil vores dygtige og kompetente medarbejdere gennemgå virksomhedens installationer fra a til z, hvor vi vil udskifte/reparere udsatte dele, som oftest bliver udsat for slitage. Det øger alt andet end lige installationernes levetid.

Hos VVS Kurt Hansen vil vi med glæde, være din professionelle VVS-samarbejdspartner i fremtiden, gennem hele projektforløbet. Vi er altid imødekommende, og kontakt os gerne, hvis du måtte have spørgsmål omkring de mange forskellige typer af opgaver, som vi kan tilbyde. Vi sikrer, at du bliver tilfreds med din investering, og får glæde af den i mange år ud i fremtiden. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Læs mere om: