Blikkenslager PÅ FYN med speciale i facadearbejde

Hos Bedre Bad Nyborg – VVS Kurt Hansen løser vi alle typer blikarbejde, og tilbyder alt inden for blik- og facadearbejde. Med udgangspunkt i vores store erfaring mestrer vi blikkenslagerfaget, og er derfor et oplagt valg, når der skal udføres tag- og facadearbejde. Vi arbejder for private såvel som boligselskaber, industrien og kommuner. Lad Bedre Bad Nyborg være din professionelle samarbejdspartner.

Vi sørger for opsætning og renovering af tagrender, kvist og face. Vi kan tilbyde dig løsninger i mange forskellige materialer – eksempelvis zink, aluminium og kobber. Dertil udfører vi også inddækninger af enhver art.

Vi har kompetencer til enhver type opgave:

  • Tag – både skifer og zink
  • Tagrender og nedløb
  • Skotrender
  • Kviste
  • Inddækninger
  • Facader

Et stykke veludført blikarbejde holder i rigtigt mange år. Det er vedligeholdelsesfrit, og så kan det faktisk indgå som et smukt arkitektonisk indslag i bygningen.

Vælg altid en professionel VVS-installatør til løsning af dine blikkenslager-opgaver. Når du vælger Bedre Bad Nyborg som din samarbejdspartner, så kan du forvente høj faglig viden med fokus på kvalitet i arbejdets udførelse. Hvis du ikke vælger en VVS’er med fokus på valg af materialer og arbejdets udførelse, så kan det få store omkostningsfulde konsekvenser for dig. Det sker eksempelvis ved opgaver såsom tagrender og nedløb samt inddækninger. Det sætter ekstremt store krav til valg af materialer og arbejdets udførelse. Årsagen heraf skal findes ved, at disse typer af opgaver har til formål at lede vandet væk. Hvis ikke vandet bliver ledt væk på den mest optimale måde, så kan der opstå vand- og fugtskader i din bolig, som i værste fald kan ødelægge vægge, lofte eller fundament.

Dine ønsker og behov er udgangspunktet

Med over 2000 kunder, som vi løbende servicerer, har vi cementeret os som en kvalitetsbevidst og velrenommeret virksomhed på Fyn. Successen udspringer i høj grad af vores indfaldsvinkel i det daglige arbejde, der har værdier som kvalitet, grundighed og venlighed i centrum. Det er altid dine ønsker og behov, der er vores udgangspunkt, og derfor indgår vi altid i en grundig dialog inden arbejdsprocessen.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste blikarbejde

Har du spørgsmål, eller ønsker du gode råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os på 65 31 14 24 – vi giver et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Nyborg, men arbejder på hele Fyn.

Læs mere om: