Din lokale VVS-installatør

Hos VVS Kurt Hansen | Bedre Bad – Bedre Energi Nyborg har vi mange glade og tilfredse kunder. Det har vi sikret gennem vores mange års viden og erfaring. Vi tror på, at kyndig ekspert rådgivning giver vores kunder ro, og øger tilfredsheden. Vi ser ligeledes vigtigheden i fornyelse af vores viden. Det sikrer vi gennem kurser og ekstra uddannelse til vores mange dygtige og kompetente medarbejdere. En anden vigtig faktor er ligeledes, at vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden. Denne kæde består af flere medlemmer fra VVS-branchen, som er placeret over hele Danmark. Her er det nemlig muligt at tilgå en masse viden, som kan være alt fra valg af materialer - til den nyeste lovgivning.

VVS Kurt Hansen løser en lang række af forskellige VVS opgaver indenfor privat og erhverv. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Fælles er dog, at vi løser alle typer af opgaver med stort engagement i høj kvalitet.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, uanset hvad du måtte have af spørgsmål. Vi er altid meget imødekommende, og ser frem til at du forhåbentligt kan blive en del af vores mange glade og tilfredse kunder.

Hvilke opgaver kan vi løse for dig?

Vi er en autoriseret VVS-installatør, og har stor fokus på vores faglighed. Vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet, fra start til slut. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige VVS-opgaver, og uanset opgavens omfang og størrelse, så oplever du altid stort engagement og stærk faglighed.

Eksempelvis tilbyder vi en lang række af forskellige VVS-opgaver til privat og erhverv. Blot nogle af eksemplerne på vores erhvervskunder er eksempelvis: flere forskellige typer af virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. VVS-opgaver er en bred definition, men nedenunder har vi listet en række eksempler på VVS-opgaver, som vi for nyligt har løst for nogen af vores kunder:

  • Energiløsninger - herunder vand og varme

  • Badeværelse og bryggeri

  • Køkken

  • Forskellige totalløsninger

Ligeledes foretager vi også en lang række serviceses på større og mindre installationer for både private og erhverv. Når vi foretager service på dine installationer, så gennemgår vores dygtige og kompetente medarbejdere dine installationer fra a til z. Her vil vi udskifte dele og komponenter, som er udsat for slitage. Derved sikres det, at dine installationer fungerer optimalt, og udnytter sine ressourcer optimalt. Det betyder, at du kan spare penge på din regning, mens du samtidig påvirker miljøet positivt.

Mangler du overblik over din energi?

VVS Kurt Hansen tilbyder ligeledes energitjek af din bolig. Gennem et energitjek foretager vi relevante beregninger af din bolig, som er afhængig af hvilken pakke, som du vælger. Ud fra energitjekket har vi dermed mulighed for, at vejlede dig omkring hvilke løsninger som vi kan tilbyde dig, så du kan energioptimere din bolig. Der er flere årsager til, at det kan være fordelagtigt at energioptimere boligen. Først og fremmest har man mulighed for at spare penge på sin regning, da man bruger færre ressourcer til eksempelvis at opvarme sin bolig med. Ligeledes har du også mulighed for at forbedre energimærket på dit hus. Det har bestemt en positiv indflydelse på værdien af dit hus, da det oftest er et kriterium, som mange har fokus på ved salg og køb af bolig. Du kan starte dit energitjek her.

Disse opgaver løser vi

Nedenfor ser du en liste med de mange forskellige typer af opgaver, som vi kan løse for dig. Husk, at vi også foretager service på dine allerede installerede anlæg.