Stil krav til dit Nye toilet

Toilettet er en uundværlig del af dagligdagen

Toilettet bliver brugt mange gange i løbet af en dag - og det stiller krav til kvaliteten og holdbarheden. Mindst lige så vigtigt er det, at toilettet er let at gøre rent, for det er nok ikke en overraskelse for nogen, at toilettetter er samlingspunkt for masser af bakterier.

Sidst men ikke mindst skal et toilet passe til den øvrige stil og indretning i badeværelset. Her kan vi hjælpe dig. For hvilket toilet skal man vælge? Det er svært og der er mange valgmuligheder. Din lokale Bedre Bad installatør rådgiver dig både omkring vandforbrug af toilettet og ergonomien. 

Stort udvalg af toiletter

Hos Bedre Bad Nyborg, VVS Kurt Hansen, har vi et stort udvalg af toiletter. Vi tilbyder både toiletløsninger hænger på væggen eller som er monteret til gulvet. I og med er toilette er en væsentlig del af badeværelset, så er det vigtigt få valgt det rigtige - så det matcher resten af badeværelse stilen. 

Se vores udvalg af toiletter ved at klikke her

Når du købt toilet hos os, følger levering og montering altid med - så slipper du for at bruge tid på det, og vi sørger for, at toilettet er monteret og tilsluttet helt korrekt.

Løber dit toilet?

Det er velkendt, at et løbende toiletter kan koste dig ekstra penge hvert år. Men de færreste er klar over hvor mange penge, det egentlig drejer sig om. Det kan faktisk koste dig helt op til 10.000 kr. om året! Det svarer til, at 400.000 liter rent drikkevand løber direkte i kloaken. For at undgå at skulle bruge unødigt mange penge er det derfor vigtigt, at du får repareret toilettet hurtigst muligt.

Er toilettet af ældre dato?

Har du et toilet af ældre dato, kan du risikere, at toilettet er slidt og løber så lidt, at det ikke umiddelbart kan ses. Men selvom toilettet kun løber lidt, kan det alligevel koste dig op til 2.500 kr. ekstra om året.

I nogle tilfælde kan det ikke betale sig at reparere et gammelt toilet. I stedet anbefaler vi at købe et moderne vandbesparende toilet, så du får en mindre vandregning fremover.

Toiletter til erhverv

Vi tilbyder også toiletter til erhverv og her følger levering samt montering/tilslutning naturligvis også med. Kontakt os for at høre nærmere.

Her leverer/monterer vi toiletter

Vi leverer og monterer toiletter i Nyborg, Ørbæk, Frørup, Ullerslev, Langeskov, Aunslev, Bovense og Kerteminde.

Læs mere om: