Se badeværelset, inden arbejdet er begyndt

Badeværelset skal være efter din smag

Hos Bedre Bad Nyborg - VVS Kurt Hansen skaber vi badeværelser efter dine behov. Vi er ekspert i, at skabe flotte og funktionelle løsninger til alle størrelser af badeværelser. Gennem kyndig dialog med dig som kunde, så skaber vi badeværelset efter din smag, og sikre at dit bademiljø matcher resten af din bolig. 

Vi har mulighed for at tegne badeværelser i et 3D program, således at du har mulighed for at se det færdige resultat inden arbejdet påbegyndes. Hermed sagt kan du nå at ændre eller tilføje ting til dit bademiljø. Når du kan se drømmebadeværelset for dig, så sætter vi gang i processen - og du kan begynde at glæde dig til at opleve dit nye bademiljø. 

Vi skaber badeværelser efter individuelle ønsker og behov

Hos Bedre Bad Nyborg har vi mange forskellige kunder med enormt forskellige ønsker til deres badeværelse. Smag og ønsker om stil og funktionalitet i det nye badeværelse varierer meget – og alle ønsker det individuelle badeværelse. Vi kan opfylde ethvert ønske! Med afsæt i mange års erfaring og stor faglig viden lytter vi opmærksomt til dine ønsker, og forsøger at skabe et badeværelse som afspejler disse. 

Det er oftest de små detajler, som gør en verden til forskel. Hos Bedre Bad Nyborg kan vi guide og vejlede dig omkring hver eneste detajle i dit badeværelse, så det kommer til at matche din stil. Med smarte og funktionelle løsningerne kan vi skabe et badeværelse som kan klare hverdags tryk, men samtidig fremstå pænt og nydeligt.

Hent inspiration til dit nye badeværelse

At skifte badeværelse er en stor beslutning, og mange bruger derfor meget tid på at samle information. Kontakt os og lad os inspirere dig med vores fantastiske udvalg. Her på hjemmesiden under menupunktet ’Galleri’ kan du se et udvalg af de mange forskellige badeværelser, vi har skabt for kunder i hele landet.

Små detaljer gør en verden til forskel

Hvad end du jagter et splinter nyt badeværelse, eller du ønsker at renovere/opdatere det gamle, så har vi hos Bedre Bad Nyborg alle mulighederne til dig. Vi har sans for detaljen, og ved hvordan vi med selv små ændringer, kan skabe fornyet liv og energi til dit badeværelse - uden det behøver at koste det hvide ud af øjnene. 

Måske det er et nyt toilet, måske det er nye badeværelsemøbler eller måske noget helt tredje? Vi har alle de nødvendige løsninger indenfor både badeværelsemøbler og armatur, som det kræves for at skabe dit kommende drømmebadeværelse. 

Vi dækker hele Fyn

Bor du på Fyn, og jagter du dit nye drømmebadeværelse eller skal det gamle shines op - så er du havnet det rigtige sted. Kontakt os i dag på 65 31 14 24 og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, står vi klar med gode råd og vejledning. Fra vores kontor på Fyn dækker vi hele Fyn. Vi står for alt fra tegninger, over murer- og tømrerarbejde til el-installation. Vi tilbyder således en totalløsning med ét samlet ansvar.