Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

Et badtjek er sund fornuft

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor det er så vigtigt med et badtjek? Hvis du er i tvivl om dette, eller blot er nysgerrig på, hvad et badtjek egentlig er for en størrelse, så skal du læse med her.

Vi har alle individuelle behov og ønsker, og det gælder ligeledes alle vores dejlige og tilfredse kunder. Vi har alle forskellige krav til badeværelsets funktionalitet, design og materialer. Alt dette kombineret med de mange moderne løsninger, som findes på markedet i dag, så kan man godt miste overblikket. Alt dette kan et badtjek være med til at løse for dig. Det er din garanti for, at du er 100% indforstået med de mange mulige alternativer, som findes på markedet i dag. Et badtjek sikrer altså, at man haft alle alternativerne og mulighederne til overvejelse inden, at man træffer det endelige valg. I sidste ende sikres det, at du bliver mest tilfreds med dit badeværelse ud fra badtjekket, og samtidig kan få opfyldt dine badeværelses drømme.

Få foretaget et gratis badtjek

Hos Kurt Hansen – Bedre Bad Nyborg har vi mange års erfaring og viden. Vi har foretaget mange badtjek gennem årene, og for hvert badtjek vi laver, så har vi øget vores viden til det næste badtjek. Det er din garanti for, at du altid får den mængde viden og erfaring, som er nødvendig for, at du kan få indløst dine badeværelses drømme.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et badtjek. Du skal huske, at et badtjek hos os er ganske gratis og uforpligtende. Der er derfor ingen omkostninger påhæftet dig ved et badtjek. Selvom badtjekket er ganske gratis og uforpligtende, så skal du stadig forvente, at vores dygtige medarbejdere løser opgaven med stort engagement og viden.

Vi håber bestemt på, at vi kan være med til at skabe dine badeværelses drømme i fremtiden. Nedenfor har vi listet en række punkter, som vi kan være behjælpelige med at besvare, så du får ro på dine overvejelser:

·  Planlægning af projektet

·  Overvejelser af andre alternativer

·  Vigtigheden af valg af materialer

Med et badtjek fra Kurt Hansen – Bedre Bad Nyborg kan vi give dig ro og fordybelse, så du får opfyldt samtlige behov og ønsker. Du får dermed i høj grad større glæde af dit badeværelse mange år ud i fremtiden.

Du er altid mere end velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende badtjek gennem os. Hvis du har andre spørgsmål, så besvarer vi selvfølgelig også dette. Kurt Hansen – Bedre Bad Nyborg er altid imødekommende, og løser alle opgaver med stort engagement og i høj kvalitet. Du kan indtaste dine oplysninger nedenfor, hvis et gratis og uforpligtende badtjek har fanget din interesse.

 

BOOK et gratis badtjek her:

Hvorfor skal du have et badtjek?

Et badtjek sikrer dig overblik over de mange forskellige moderne og funktionelle løsninger, som er tilgængelige for dig. Det sikrer, at du bliver mest mulig tilfreds med dit badeværelse mange år ud i fremtiden.


Vidste du, at boligens badeværelse er det dyreste at ombygge pr. kvadratmeter af alle rum i din bolig? Det kræver derfor oftest en større investering, at opnå sine badeværelses drømme. Det betyder samtidig også, at det er vigtigt, at du sætter dine forventninger og krav til dit badeværelset højt. Dette kan kun opnås, hvis man bliver præsentereret for samtlige løsninger, som er mulige for dit badeværelse. Et badtjek sikrer altså, at du har mulighed for at indfri dine individuelle ønsker og behov.

Den primære årsag til at badeværelset er det dyreste rum i boligen at ombygge pr. kvadratmeter, er netop, at dit badeværelser dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det sætter ekstremt store krav til valg af materialer i den rigtige kvalitet, og at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt. Det er derfor vigtigt, at du vælger en VVS’er med stor viden og erfaring, der kan løse dine opgaver med stor håndværksmæssig professionalisme. Hvis materialerne og arbejdet ikke er i tilstrækkelig kvalitet, så kan der i værste fald opstå vand- og fugtskader på din bolig. Det kan endvidere beskadige din boligs gulve, vægge og lofte. Blot ud fra dette lille afsnit kan det altså konkluderes, at et badtjek er ekstremt vigtigt.