Bedre Bad - sammen skaber vi dit drømmebadeværelse

Unikke løsninger til dit nye bademiljø

Går du med tankerne om et nyt badeværelse, så kontakt os – og træk på den viden, indsigt og inspiration, som vi kan give dig. Lad os sammen finde ud af din stil, smag og ønsker til funktionalitet. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe det badeværelse, der lever op til jeres drømme, ønsker og behov.

Et veludført badeværelse giver daglig glæde for alle personer i boligen. Brug vores store erfaring og viden og lad vores indretningsarkitekt udarbejde den løsning, som passer bedst til dine ønsker og økonomi. En løsning der er baseret på godt håndværk og de bedste materialer - og en løsning, som bidrager til at øge boligens værdi.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor du kan fortælle os om dine idéer og ønsker – og få vores bud på de forskellige muligheder og løsninger, som din bolig giver mulighed for. 

Den totale løsning til dit badeværelse

Hos Bedre Bad Nyborg – VVS Kurt Hansen har vi en professionel tilgang til hver eneste opgave. At få nyt badeværelse skal være let og problemfrit for dig. Derfor tilbyder vi også totalløsningen, hvor vi styrer hele processen – fra de første løse streger over indsatsen fra de forskellige håndværkere, og lige til du står med et nyt, flot og lækkert badeværelse.

Når du bestiller en totalløsning gennem VVS Kurt Hansen i Nyborg, så er vi din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. Vi sørger for, at dit badeværelse bliver leveret til tiden, i den rette kvalitet og til den rigtige pris. Lad VVS Kurt Hansen skabe et moderne og funktionelt badeværelse til dig. 

Kvalitet er nøglen til det perfekte badeværelse

Dit badeværelse er det rum i huset, som til dagligt står overfor de største udfordringer. Her er både fugtigt, og en masse installationer som skal fungere, for at gøre din dagligdag så let som overhovedet muligt. En vandhane som drypper eller en bruser der kun leverer varmt vand til familiens første medlem, kan hurtigt blive en pestilens i hverdagen.

Bestiller du et nyt badeværelse eller en renoveringsopgave gennem Bedre Bad Nyborg, så kan du være helt sikker på at kvaliteten holder - selv mange år ud i fremtiden. Oplever du problemer med VVS'en på badeværelset eller drømmer du om et splinter nyt bademiljø - så tøv ikke med at kontakte os, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig. 

Læs mere om: