Badeværelsesmøbler fra øverste skuffe

Nye badeværelsesmøbler kan give badeværelset et løft

Der skal faktisk ikke meget til for at give badeværelset et løft, og få et mere moderne udtryk. Oftest kræver det blot udskiftning af enkelte badeværelsesdele kan være nok til at give badeværelset et andet og mere moderne udseende. Vi forbinder oftest boligens badeværelse med den samlede komfort i boligen. Det betyder altså, at nye moderne og flotte badeværelsesmøbler kan øge boligens samlede komfort. 

Stort udvalg af badeværelsesmøbler

I stedet for at udskifte badeværelseskomponenterne kan du også vælge at gå "all in" og få en totalrenovering af badeværelset, så du får et helt nyt badeværelse. Uanset hvilken af delene, du ønsker, kan vi hjælpe dig.

Vi har et stort udvalg af alt til badeværelset - og herunder naturligvis også badeværelsesmøbler. Vi har helt sikkert også noget, som falder i din smag og som understøtter indretningen i resten af dit hjem.

Inden for badeværelsesmøbler har vi et stort udvalg af:

 • Underskabe
 • Overskabe
 • Spejle
 • Bænke
 • Sideskabe

Når du skal udvælge de nye møbler til badeværelset, tilbyder vi at være med på råd. Vi kan med baggrund i vores mangeårige erfaring hjælpe dig med at udvælge de møbler, som vil passe bedst til dit badeværelses størrelse samt til din stil og smag.

Bedre Bad Nyborg er din professionelle samarbejdspartner

Vælg altid en professionel VVS-installatør til løsning af dine badeværelsesopgaver. Du skal vælge en samarbejdspartner, som ikke går på kompromis med kvaliteten i udførelsen af arbejdet, og samtidig har stor kendskab til valg af materialer. Det kan du være sikker på at opleve gennem Bedre Bad Nyborg. Vi løser altid opgaverne med stort engagement i høj kvalitet. Vi kan samtidig kalde os BBA Certificereret Vådrumsinstallatør. Det er din garanti for, at opgaverne bliver løst indenfor de lovgivningsmæssige rammer, og valget af materialer og komponenter altid er de nyeste tilgængelige på markedet.

Hvis ikke du vælger en VVS-installatør med stor viden og erfaring, så kan det blive rigtig omkostningsfyldt for dig. Årsagen heraf skal findes ved, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand- og fugt. Hvis ikke din samarbejdspartner overholder de lovgivningsmæssige krav, og samtidig gør brug af de rigtige materialer, så kan det have store konsekvenser. Der kan eksempelvis opstå vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge boligens vægge, lofte og gulve.

Fuldend badeværelset med badeværelsestilbehør

Badeværelseskomponenter er kun en del af indretningen på badeværelset. Det rette badeværelsestilbehør underbygger og fuldender stilen. Vi har også et stort udvalg af badeværelsestilbehør, såsom:

 • Greb/tilbehør til skabe
 • Sæbedispensere
 • Håndklædekroge
 • Toiletpapirsholdere
 • Håndklædestænger
 • Tandkrus med holder
 • Toiletbørster
 • Toiletspande
 • Sæbekåle

Der findes utallige forskellige badeværelsestilbehør, og der kommer hele tiden nye til. Hos VVS Kurt Hansen i Nyborg kan du med fordel besøge vores flotte badudstilling, som forhåbentligt kan give dig en masse inspiration. Du finder vej til vores badudstilling her.

Du vælger møbler og tilbehør - vi har styr på resten

Du kan vælge at benytte dig af vores tilbud om en totalløsning, hvor vi styrer renoveringsprocessen fra A til Z, mens du blot skal koncentrere dig om at udvælge de rette badeværelsesmaterialer, der skal være en del af dit badeværelse.

En totalrenovering, ombygning, udvidelse af et badeværelse kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Hvis du har tabt overblikket, eller blot er gået lidt i stå med dine badeværelsesdrømme, så kan et badtjek være en mulig løsning for dig. Hos VVS Kurt Hansen tilbyder vi et gratis og uforpligtende badtjek. Det kan give dig et samlet overblik over dine muligheder og hvilke behov, som du ønsker dit badeværelse skal dække. Du kan læse mere om vores badtjek her

Vi tilbyder totalløsninger, hvori udvælgelse af badeværelseskomponenter også indgår, i områderne omkring Nyborg, Ørbæk, Frørup, Ullerslev, Langeskov, Aunslev, Bovense og Kerteminde. 

Læs mere om: