Oplev 600 m2 badudstilling 

Alt til et nyt badeværelse

Besøg vores store udstilling i Middelfart – Bedre Bad – Bedre Energi Center – og se det brede udvalg af komplette badeværelser, badeværelsesmøbler, -tilbehør m.m. I udstillingen finder du en badekspert, som hjælper dig med dit drømmebadeværelse. Kom forbi til inspiration, tips og gode råd.

I centeret har du en rigtig god mulighed for at få et overblik over mulighederne på markedet, så du bedre kan sammensætte dit personlige badeværelse. Oplev produkter fra vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Chancen er god for at du finder den helt rigtige vandhane, toilet, brusehoved, badeværelsesmøbel eller badeværelsestilbehør.

VVS- & energiløsninger

Du går ikke fra udstillingen uden gode råd til energioptimering af din bolig eller løsninger inden for VVS. Du har nemlig mulighed for at få en snak med en Certificeret Energivejleder eller Certificeret Vådrumsinstallatør i udstillingen.

Velfungerende VVS-løsninger er alfaomega for at skabe dit drømmebadeværelse, så det forsat vil være det i mange år frem. Vi har alle løsningerne som badeværelset kræver - og glæder os til at dele dem med dig.  

Bemanding & booking af vejleder

På centerets hjemmeside kan du booke en badkonsulent, som sætter tid af til at lytte til dine øsnker om et nyt badeværelse. Du kan også se hvornår du finder en ekspert i enten badeværelser, vvs eller energiløsninger.

Kontakt & find vej

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart
Tlf.: 69 13 65 00

@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
W: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår (Se hvornår der er bemanding på hjemmesiden).

Læs mere om: